Remedii


    
Cristalele folosite pentru vindecare sunt uşor de obţinut şi pot fi purtate atunci când pietrele folosite în scopuri speciale nu sunt disponibile. Ele pot fi utilizate secundar pentru a amplifica efectele obţinute în urma armonizării cu alte cristale. Introduceţi pietre purificate într-un pahar de cristal umplut pe jumătate cu apă distilată şi păstraţi-l la soare, de preferinţă între orele 8-11 dimineaţa. Pe măsură ce soarele se reflectă în lichid şi în pietre, apa se încarcă cu forţa vibratorie şi frecvenţa culorii specifice pietrelor. Puneţi acest elixir în recipiente sterilizate şi folosiţi-l la nevoie. Pentru a obţine rezultate, folosiţi 5 picături, administrate într-un pahar cu apă sau direct sub limbă, de câteva ori pe zi; Trăiţi în mod anticipat bucuria resimţită în urma vindecării. Pentru a dispune o perioadă mai lungă de acest remediu, adăugaţi alcool (de preferinţă alcool rafinat) peste soluţia respectivă. Cele mai indicate pietre folosite în cazul remediilor sunt cuarţurile: ametistul, cuarţul clar, auriu, roz şi fumuriu.
     Cuarţul este cel mai potrivit în astfel de remedii şi oferă o gamă foarte mare de efecte. Fiţi foarte atenţi atunci când alegeţi pietre sau cristale pentru remedii interne. Unele, cum este şi realgarul (sulfura de arsen), au un conţinut ridicat de arsenic.
     Cristalele şi pietrele tămăduitoare pot fi păstrate în uleiurile şi alifiile folosite pentru masaj. Un prieten apropiat, care practica masajul în scop curativ, obişnuia să păstreze un minunat cristal de turmalin verde în uleiul folosit pentru masaj pentru a amplifica efectele obţinute în urma tratamentului.