Cum sa lucram cu Cristalele?


 
Armonizarea fiinţei cu cristalele

     Arta armonizării cu un cristal, cu noi înşine, cu o altă persoană sau cu oricare alt aspect ale existenţei este una dintre cele mai valoroase capacităţi cu care poate fi înzestrat omul.
     Armonizarea reprezintă capacitatea de a calma mentalul şi de a deveni atât de liniştit încât psihicul să poată percepe adevărul.
     Deprinzând arta armonizării nu ne vom dezvolta doar sensibilitatea necesară pentru a obţine informaţii valoroase despre noi înşine, dar ne vom antrena şi mintea pentru a comunica la un nivel mult mai subtil, cu forme de viaţă diferite. Când cineva se armonizează cu un cristal, acesta devine o oglindă care reflectă lumina din interior, înapoi în conştiinţă. Meditaţia, vizualizarea, exerciţiile fizice, yoga, rugăciunea sau tehnicile personale pot fi folosite pentru a calma mintea şi pentru a dobândi astfel o percepţie clară. Oricare ar fi modalitatea utilizată, rezultatul vorbeşte de la sine: o mare capacitate de autocontrol, pace lăuntrică mărită, conectarea personală la sursele adevărului şi posibilitatea de a avea acces la că acesta este un mesaj de la dumneavoastră către dumneavoastră, amplificat şi trimis prin cristal cu foarte multă iubire. Astfel este posibil să înţelegeţi multe lucruri care, înainte, păreau de neînţeles, să vă cunoşteţi la nivele mai profunde şi să aveţi acces la noi surse de energie şi forţă interioară. Încercaţi să cunoaşteţi fiecare cristal, fiecare piatră tămăduitoare şi să învăţaţi secretele lor unice. Ele pot fi diferite pentru dumneavoastră în comparaţie cu alte persoane, întrucât cristalele se armonizează cu fiecare şi îi servesc în moduri diferite. Ajutându-vă pietrele în realizarea sarcinii lor, dumneavoastră le ajutaţi de asemenea să-şi împlinească destinul superior. Este, de aceea, necesar ca oamenii să extragă pietrele din interiorul pământului pentru ca ele să vadă lumina soarelui şi să ne arate frumuseţea şi culoarea lor specială. Drept mulţumire pentru acest lucru, pietrele devin unelte pentru întreţinerea sănătăţii şi pentru vindecarea noastră. Lucrând consecvent în domeniul mineral, veţi învăţa cum să vă exprimaţi cel mai bine lumina interioară, ajutând cristalele să şi-o exprime şi ele pe a lor. Ne aflăm aici pentru a ne ajuta unii pe alţii, pentru ca astfel fiecare să poată evolua şi lucra într-o perfectă armonie pentru a crea o lume mai bună.

Cum se utilizează cristalele şi pietrele tămăduitoare? 

     Există multe moduri în care cristalele şi pietrele pot fi utilizate pentru vindecarea şi elevarea conştiinţei. Ele vor acţiona chiar dacă dumneavoastră nu credeţi că ele acţionează. Prin simplul fapt că le aveţi în preajmă ele aduc mai multă frumuseţe şi lumină. Dacă cristalele se află pe o haină, pe o masă sau pe un pat, ele vor încărca automat acel loc cu energie, la fel cum procedează un ionizator negativ. Dacă într-o cameră a avut loc o ceartă, un cristal poate fi plasat în acea zonă pentru a purifica ambianţa subtilă şi pentru a aduce pacea. Cristalul trebuie doar să fie prezent pentru a aduce mai multă lumină şi energie benefică mediului. Pe măsură ce lumina se reflectă prin şi de la cristal, se creează energia necesară neutralizării oricăror vibraţii negative şi care elevează frecvenţa generată, inducând o stare de armonie superioară. Dacă cineva nu şi-a dezvoltat suficient sensibilitatea necesară pentru a simţi energiile binefăcătoare ale cristalului, efectul energiilor lui va fi totuşi înregistrat iar mintea subcoştientă va răspunde. Simpla prezenţă a cristalelor într-un mediu acţionează ca o sugestie subliminală, transmiţând conştiinţei dumneavoastră că perfecţiunea este posibilă. Cristalul dovedeşte simţurilor fizice că este normal ca el să fie dar, frumos, focalizat şi să radieze lumină. Dacă hrănim aceste seminţe pe care le-am plantat în subconştient, ele vor creşte, înflori şi da roade. De aceea, este bine să oferim în dar cristale chiar şi acelora care nu sunt treziţi sau nu sunt conştienţi de proprietăţile lor vindecătoare—pentru a beneficia de acestea.